Voor bedrijven
Van ontbijt tot zakendiner
Traiteur Wauters verzorgt tevens lunchmaaltijden of een broodjeslunch op uw bedrijf. Levering van broodjes, broodmanden, koude schotels en nog veel meer. Wij verzorgen alles van ontbijt tot zakendiner.
Dagverse producten
- Levering van broodjes
- broodmanden
- luxe broodjes
- canapé’s
- koude schotels
- vleesschotels
- visschotels
- Italiaanse schotels
Naast de gewone lunch kan u bij ons ook terecht voor bedrijfsrecepties, ontbijten of diners en personeelsfeesten.
Plaats jouw bestelling via ons bestelformulier en wij zorgen voor een snelle levering.
Wenst u een afspraak, of meer info, contacteer ons dan via ons contactformulier.
Verschillende lunches
Mini luxe broodjes
6 verschillende soorten op mini-zuurdesem broodjes
* parmaham met meloen
* grijze garnaaltjes + garnituur
* gerookte zalm met mierikswortel
* belegen kaas met oude mosterd
* beenham + garnituur
* preparé of krabsla + garnituur
Assortiment kan wijzigen naar gelang aanbod.
€ 2,60 per stuk
Luxebroodjes PLUS
Groter formaat broodje. Beleg idem mini luxe broodjes
€ 3,30 per stuk
Canapé’s
Openbelegde broodjes (12cm) met 6 verschillende soorten beleg en aangepaste garnituren.
€ 2,75 per stuk
Koude schotel gemengd vis en vlees
Gerookte zalm, zalm bellevue, tomaat gevuld met grijze garnaaltjes, gerookte forel, hespenrolletje met asperges, stukje gebraad, aardappelsla,…
Assortiment kan wijzigen naar gelang aanbod.
Brood en sausjes inbegrepen.
€ 23,95 per stuk
Italiaanse schotel
Tomaat-mozzarella, carpaccio, pastasla, ruccola, italiaanse salami,
parmaham met meloen, aardappelsla,…
Brood en sausjes inbegrepen.
€ 23,95 per stuk
Visschotel
Tomaat-garnaal, zalm bellevue, gerookte forel, gerookte zalm, gerookte makreel, gerookte heilbot,halve perzik met tonijn, aardappelsla,…
Brood en sausjes inbegrepen.
€ 25,95 per stuk
De familiezaak
In 2007 was Traiteur Wauters aan vernieuwing toe en Günther nam de zaak over van zijn ouders.
De winkel werd dan ook ingrijpend verbouwd naar het idee van Günther en zijn echtgenote Inge. Hij volgde hotelopleiding aan Piva in Antwerpen en verdiende ook zijn sporen in bekende restaurants en cateringbedrijven. Inge had ook jaren ervaring in de horeca.